KBO leden Waspik

KBO Actie - GRATIS APK IN 2017

Beste KBO lid. Van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017 kunt u uw auto gratis bij ons laten keuren als u lid bent van KBO - afdeling Waspik. Al 45 jaar geleden zijn mijn ouders gestart met een universele garage in Waspik en hebben altijd de Waspikse gemeenschap getracht te ondersteunen.

Vanaf augustus 2016 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie, nu kunnen mijn ouders eindelijk gaan genieten van hun vrije tijd! De oude locatie wordt vanaf nu gebruikt door mijn ouders privé, velen van jullie zijn waarschijnlijk al bekend met mijn vaders brommer verzameling... Mocht u hier een keer naar willen komen kijken om een duikje te nemen in het verleden dan kan dat natuurlijk altijd, stuur hiervoor even een berichtje dan nemen ze contact met u op: info@vandervleuten.nl

Even weer terug naar onze actie: Al vele jaren ondersteunen wij Waspikse KBO leden d.m.v. korting op het uurtarief en gemonteerde onderdelen. Daarbij komt dus in 2017 ook nog de mogelijkheid om uw auto gratis te laten keuren. Mochten er reparaties voortkomen uit de APK dan verwachten wij wel dat u deze in onze garage laat uitvoeren, vanzelfsprekend is dan de korting op uurloon en onderdelen daarbij van toepassing.

Om gebruik te maken van onze actie dient u bij het maken van de afspraak te vermelden dat u KBO lid bent en dient u bij uw bezoek aan onze werkplaats uw KBO pas mee te nemen. U kunt een afspraak maken via 0416 - 312168. 

We zien uw auto graag in onze werkplaats!

Groeten, Raquel van der Vleuten

Let op: in het kortingenboek staat onverhoopt ons oude adres nog vermeld. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Blokenweg 12, 5165 NR Waspik. Wij delen onze receptie met ASN Carrera Waspik.


Gratis workshop/cursus

AD autobedrijf van der Vleuten is van plan om een workshop/cursus te organiseren waarin u ge-update wordt over verkeersregels (lokaal in en rond Waspik) en u te informeren over de nieuwste auto technische ontwikkelingen. Zou u geïnteresseerd zijn om als Waspiks KBO-lid deze workshop kosteloos te mogen volgen?