APK

Ook voor uw jaarlijkse APK kunt u bij ons terecht. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en houdt in dat uw auto nagekeken wordt op wettelijk voorgeschreven punten. AD Autobedrijf van der Vleuten heeft keurmeesters in dienst die de APK voor u mogen uitvoeren. De APK vervaldatum, die ontstaat vanuit de eerste toelatingsdatum, geeft aan wanneer u uw auto gekeurd dient te hebben. De wetgeving biedt de mogelijkheid uw auto 2 maanden voor de vervaldatum te keuren zonder dat hiervoor de dag en maand in de vervaldatum veranderd.

Voorbeeld: De auto met kenteken 98-RT-PS dient APK gekeurd te worden voor 01 december 2013. U mag uw auto dan APK laten keuren vanaf 2 oktober 2013. Als u de APK keuring binnen deze maanden laat uitvoeren zal de nieuwe vervaldatum automatisch veranderen in 01 december 2014. Indien u meer informatie wenst over APK, dan verwijzen wij u naar de website van het RDW.

Onze APK tarieven zijn:

Benzine auto: € 42,50 (incl. afmeldingskosten en EOBD test/ viergasmeting)
Diesel auto: € 55 (incl. afmeldingskosten en EOBD test/ roetmeting)
Als u de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt wassen wij als service uw auto. Uitzondering hierop wordt gemaakt indien de weersomstandigheden het niet toelaten (onder de 5 graden kunnen wij uw auto niet wassen). Natuurlijk wordt dan er een gepaste andere service uitgevoerd.

Indien u uw APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, dan is de APK gratis (exclusief afmeldingskosten en EOBD test/roet- of viergasmeting € 4,60).