Garanties

2 jaar AD-garantie

Doordat Autobedrijf van der Vleuten zich per 1 april 2011 heeft aangesloten bij AD autobedrijven kunnen wij twee jaar internationale garantie geven op alle reparaties en onderhoud die bij ons bedrijf worden uitgevoerd. Deze garantie dekt onderdelen én uurloon in alle landen waar een netwerk van AD autobedrijven operationeel is. Stelt u zich voor:

U laat uw koppeling bij ons bedrijf vervangen. Wij gebruiken enkel A-merk onderdelen, indien gewenst kunnen wij ook originele onderdelen plaatsen. U gaat vervolgens op vakantie en helaas, ter hoogte van Lyon merkt u dat u niet meer kunt schakelen met uw auto. Conclusie, problemen met uw koppeling. Uw auto is onderhouden conform de fabrieksvoorwaarden en u heeft dus recht op garantie. U neemt contact met ons op en wij zoeken voor u de dichtstbijzijnde AD-garage. In het voorbeeld van Lyon heeft u al 10 garages in een straal van 15 kilometer. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt op uw strandingsadres. Zo kunt u zonder problemen weer verder met uw vakantie. De factuur wordt in de meeste gevallen direct door ons voldaan. Indien dit niet mogelijk is vragen wij u het bedrag voor te schieten en betalen wij u direct terug bij thuiskomst in Nederland.

Als u hier klikt kunt u exact nalezen welke voorwaarden bij deze garantie horen. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Een overzicht van alle aangesloten landen vindt u hier.

BOVAG-garantie

Naast de hierboven beschreven garantie hanteert ons bedrijf ook de BOVAG-garanties. BOVAG-garantie is standaard van toepassing als u als particulier een gebruikte auto koopt met een aankoopbedrag van minimaal € 4.500,– of als het aankoopbedrag 35% of meer van de oorspronkelijke nieuwwaarde bedraagt. Hier vindt u een overzicht van alle BOVAG-voorwaarden.

AD Autobedrijf van der Vleuten biedt dus vele zekerheden wanneer u uw auto aan ons toevertrouwd. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen onze uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden.