Onderhoud

Onderhoud volgens fabrieksvoorwaarden

De termen ‘tussenbeurt’ en ‘grote beurt’ zijn langzamerhand aan het verdwijnen. Uw auto wordt vandaag de dag onderhouden volgens de voorwaarden van de fabriek. Dat wil zeggen, iedere autofabrikant schrijft voor wanneer onderhoud aan de auto nodig is. Vaak wordt er in het servicescherm van uw dashboard al aangegeven welk onderhoud nodig is. Bij sommige merken zijn de onderhoudsintervallen al zeer hoog genormeerd. Bij een VW Golf uit 2011 (benzine, 1.4) wordt de 1e servicebeurt bijvoorbeeld pas gepland bij 30.000 kilometer.

De term ‘dealer onderhouden’ geeft een vertekend beeld. AD Autobedrijf van der Vleuten onderhoudt uw auto op identieke wijze als een dealer, alleen tegen een gunstiger tarief. Bovendien hebben wij kennis van alle automerken en kunt u dus terecht op één adres voor alle zaken aan uw auto('s). Wij onderhouden uw auto conform de voorwaarden. Dit houdt in dat wanneer u uw auto aan ons toevertrouwd u uw fabrieksgarantie behoudt, dit is namelijk uw recht.

Wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren welk onderhoud nodig is aan uw auto. Bent u nieuwsgierig naar de status van uw auto? Stuur dan een mail met het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand.