Onderhoud leaseauto

Onderhoud leaseauto

Uw lease auto kunt u bij ons laten repareren, onderhouden en eventueel schade laten herstellen. Wij zijn aangesloten bij het ROB-Net, wat staat voor Reparatie Onderhoud en Banden . ROB-Net is een branche communicatie systeem. Het systeem ondersteunt leasemaatschappijen en hun toeleveranciers op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden, bij de administratieve afwikkeling van hun onderlinge transacties. Ruim 50 leasemaatschappijen maken hier gebruik van. Dit houdt in dat wij onderhoud aan uw lease auto mogen uitvoeren. Ook wanneer uw leaseauto nog onder de fabrieksgarantie valt.

U hoeft dus niet speciaal naar de dealer en door middel van onze eigen vrachtwagen kunnen wij zelfs uw auto ophalen en terugbrengen.

Heeft u vervangend vervoer in uw leasecontract dan kunnen wij hiervoor zorgen, stelt u het op prijs dat we de auto voor u gewassen terugbrengen dan behoort dit tot de mogelijkheid.

Kortom heeft u de beschikking over een leaseauto, dan heeft u nu een betrouwbaar adres bij u in de buurt.

Wanneer u met uw lease auto bij ons komt kunnen wij bij uw lease maatschappij nagaan of zij ook met het ROB-Net werken en of u dus gebruik kunt maken van onze diensten.