Pechhulp

Pechhulp

Wij adviseren u graag over welke pechhulp het beste bij u past. Omdat wij een BOVAG-autobedrijf zijn, kunnen wij u pechhulp via de BOVAG aanbieden. Doordat deze partij per februari 2011 hun prijzen hebben veranderd zijn wij ook op zoek gegaan naar een prijs gunstigere oplossing voor onze klanten. Met trots kunnen wij u het volgende aanbieden.

AD Autobedrijf van der Vleuten Mobiliteitsservice

Door onze samenwerking met AA team hebben wij een nieuwe pechhulpleverancier gevonden en bieden wij vanaf september 2011 AD Autobedrijf van der Vleuten mobiliteitsservice. Het AA team is een samenwerking tussen diverse bedrijven, namelijk garagebedrijven en autohulpdiensten (bergers). Het AA team werkt op een andere manier dan de reguliere pechhulpdiensten zoals ANWB, Route Mobiel en BOVAG pechhulp. Deze zijn te vergelijken met All-risk verzekeringen, u vermijdt het risico van kosten maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Met de mobiliteitsservice van het AA team worden alleen de werkelijk gemaakte kosten doorberekend.

Wij vinden dat onze vaste klanten die hun auto in ons bedrijf laten onderhouden volgens de fabrieksvoorwaarden, geen onnodige extra kosten aan een pechhulp hoeven te besteden. Daarom ontvangen zij (na de door ons uitgevoerde grote onderhoudsbeurt) van ons een pechhulp met dekking in Nederland helemaal gratis (1). De dekking bij deze pechhulp is niet anders dan bij andere pechhulpleveranciers zoals u hier kunt lezen. AD Autobedrijf van der Vleuten draagt dus het risico dat u in Nederland met pech komt te staan, voor Europa dekking betaalt u slechts € 35,-(2) per jaar extra. Dit durven wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat indien wij uw auto onderhouden, onze klant verzekerd is van mobiliteit!

Deze mobiliteitsservice wordt alleen gegeven aan onze klanten en hierbij wordt dus vanuit gegaan dat alles conform fabrieksvoorwaarden bij ons in de werkplaats uitgevoerd wordt.

Indien u vragen heeft informeren wij u graag. 

(1): Auto’s van 10 jaar en ouder berekenen wij € 15,-
(2): Auto’s ouder dan 10 jaar alleen service ondersteuning