Verkoop

Proefrit maken?

Het maken van een proefrit plannen wij graag samen met u in. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we u goede uitleg kunnen geven over de occasion en u alle tijd krijgt om de auto te bekijken en mee proef te rijden.

Neem hiervoor contact op met Raquel: 0416 312168 / via e-mail info@vandervleuten.nl

Nieuwe auto

Ook voor nieuwe auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij niet gebonden zijn aan één of meerdere automerken kunnen wij u een eerlijk advies geven over uw aankoop. Door de goede inkooprelaties kunnen wij vaak dezelfde prijzen bieden als de merkdealers.

Wij bieden onze klanten altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken in alle automerken en modellen naar keuze. Dit is vooral handig indien u verschillende auto’s wilt vergelijken. Daarnaast kunnen wij u van informatie voorzien over toekomstig onderhoud en indien gewenst kunnen wij uw auto ook verzekeren en/of de financiering regelen. AD Autobedrijf van der Vleuten adviseert u graag over een passende autofinanciering. Door jarenlange ervaring en het collectief van circa 140 AD Autobedrijven in Nederland zijn wij in staat een scherpe offerte voor u te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil u graag vrijblijvend informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen, stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact met ons op via 0416 - 312168.

Indien u besluit uw nieuwe auto bij ons aan te schaffen behoudt u natuurlijk uw volledige fabrieksgarantie, ook als u het onderhoud van uw auto via ons laat verlopen.