Werkplaats

APK

AD Autobedrijf van der Vleuten heeft keurmeesters in dienst die de APK voor u mogen uitvoeren. Vanaf €40,-

Lees meer

Storingen uitlezen

AD Autobedrijf van der Vleuten is in het bezit van diverse storing-uitleesapparaten. Het meest functionele apparaat, waarmee onze monteurs werken, is de Bosch KTS 540.

Lees meer

Aircoservice

Voor de gezondheid en veiligheid van u en uw medepassagiers is het van groot belang dat uw airconditioning in optimale conditie is

Lees meer

Ruitreparaties

Soms kan een klein sterretje in uw voorruit al een grote ergernis zijn. Vaak zijn mensen gewoon verzekerd voor deze schades en kunnen deze gratis gemaakt worden.

Lees meer

Schadeherstel

Binnen onze organisatie hebben wij twee autoschadebedrijven, namelijk ASN Autoschade Service Carrera Waspik en ASN Autoschade Service Etten-Leur.

Lees meer

Pechhulp

Wij adviseren u graag over welke pechhulp het beste bij u past. Omdat wij een BOVAG-autobedrijf zijn, kunnen wij u pechhulp via de BOVAG aanbieden. 

Lees meer

Montage van accessoires

Wellicht wilt u uw auto wat completer maken door bijvoorbeeld een Parrot carkit in te laten bouwen of een trekhaak onder uw auto te bevestigen.

Lees meer

Onderhoud leaseauto

Uw lease auto kunt u bij ons laten repareren, onderhouden en eventueel schade laten herstellen. Wij zijn aangesloten bij het ROB-Net, wat staat voor Reparatie Onderhoud en Banden 

Lees meer